Ligger och kramas med min vovve ikväll.

img_8386 (MMS)

Ligger och kramas med min vovve ikväll.


Lunch

Morgonen är avverkad och vi har sorterat tvätt, lagt in en tvätt och gått en liten promenad till hustomten och tillbaka. Timade så vi kom ut precis lagom till att grannpappan Niklas och en liten Sixten gick förbi. Då fick vi ju promenadsällskap. Supertrevligt att få någon att tjöta med. Dessutom någon som också har två små pluttar och då har man verkligen mycket att prata om. 

Nu har vi ätit schnitzel och potatismoset från igår och Hannah var superduktig med penicillinet (så klart). Är man så duktig får man ju isglass till efterrätt. Jag har lyxat med kaffe och giffel.
Ska ner och hänga upp tvätten nu, sen får det allt bli lite slapp i soffan. Pappan och Nova ska till tandläkaren nu tjugo i tolv, får hoppas att det går bra.
Halv två ska jag och Nova hänga med den andra halvan av familjen Hagelin. Alltså fru Hagelin och Olle. Vi ska åka på lekpicknick till lekplatsen på kålgården. Ska bli så mysigt. Kommer lite bilder därifrån sen.


Keepers

Här vid frukostbordet sitter Hannahn och mamman och pysslar. Jag fixar lite med räkningar och viktiga papper. Hannah ritar lite på sig själv, lite på stolen, lite på köksbordet, lite på tröjan, ja helt enkelt lite på allt hon kan komma åt.
    


Tänkte att som den produktjunkie som jag ju faktiskt är ska visa lite av mina Keepersprodukter.
De här ÄR verkligen underbara produkter

Schampo och Balsam från Biolage


Sheasmör från Bio Sculpture. Den fetaste produkten jag har hemma för kristorr hud. Som mina läppar just nu, dom knarkar Shea.


Remover till ögonen, cleanser, dagcreme och ögongel från Decléor. I Lööve

 
Min Foundation från Sensai Kanebo. Det här är den enda flytande foundation som jag använder. Annars föredrar jag mineralpuder från Bare Minerals eller Sheer cover.
Den här kommer jag nog aldrig byta ut, endast om de slutar tillverka den.


Den här har jag ju skrivit om innan. Och JA, den är grym. Ansiktet blir = babyface. Det är verkligen en mirakelprodukt.

Trots att det är fantastiska produkter kommer jag förmodligen byta ut dem och testa nya. Det är ju bara så förbannat kul.


Sist men inte minst tänkte jag visa den nya boken jag börjat läsa på:

Den verkar ha potential men jag har lite svårt att komma in i den.
Så lyxigt att jag har en svärmor som hela tiden förser mig med böcker som hon själv tycker är läsvärda. HURRA för det.





Choklad och mys

Hos MotteLotta. Här dricks det kaffe, snaskas god mörk choklad, kollas lite på tv:n och tjötas. Supermysigt som alltid.
Har en förmåga att inte riktigt kunna slappna av hemma i den egna soffan. Kommer alltid på saker som jag borde göra istället för att sitta där och slappa, hur mycket tvätt som ligger och skräpar, hur mycket disk det finns eller att man egentligen kanske borde måla till den där hyllan som man har velat ta tag i så länge.


Varmt

Herre min skapare vad varmt det är ute. Vad ska man ha på sig egentligen? Bikini? Nu? Höll på att avlida innan när vi var ute. Nu har jag fått i Hannah penicillinet (superduktig så klart) och lagt henne för lite vila. När jag väckt henne ska vi traska till dagis och hämta stortumpan.


Penicillin

Torsdag är det idag. Hannah är otroligt duktig med penicillinet. Till och med läkaren sa lycka till med det. Det smakar verkligen fruktansvärt beskt. Men hon tar det i små skedar och så hurrar vi efter varje. Även hos läkaren var hon fantastisk. Hon tittade nyfiket på när farbror doktorn klämde, kände, tittade i halsen och i öronen. Stolt mamma faktiskt!
Nu har vi ätit frukost och det är dags för kissesvängen med Lotus. En Lotus som inte verkar halta något idag. Var det bara en sträckning tros?


Lilla ängel (stridsvagn)

Ligger och tittar på minspelet hos min sovande Nanninanna. Åh, vad man skull vilja veta vad hon drömmer om när ansiktet spricker upp i stora leenden.


Hm

Stackars den halte alltså, inte mig.


Otränad och ensam...

... på promenad. OMG, hur ska jag lyckas träna upp min kondition igen? Den är katastrofal och inte nog med det, min träningspartner är halt så jag är alldeles ensam. Stackars.
Kvällsmat, transformers och duntäckemys väntar med älskling.


Uppe med tuppen...

...eller med pappan och Nova som åkt till dagis/jobbet. Mår alltid tusen gånger bättre när jag kommer upp tidigt. Ju längre jag ligger kvar i sängen, desto längre VILL jag ligga kvar i sängen och desto trögare blir jag resten av dagen. That makes sense in my life.

Nu sitter jag i alla fall här med datorn och låter öroninflammationstjejen sova en stund till.
Den halte har tagit sig nerför trappan och lagt sig på sin plats i soffan så tassen kan ju inte vara helt av!? Har känt, klämt, vickat och böjt men får ingen knas på var det gör ont någonstans. Har gett honom en Canidryl mot smärtan. Avvaktar i någon dag innan vi ringer veterinären. Jag tror dock vi har sån tur att det var mindre än 125 dagar sedan vi var där sist med en klofraktur (Svar ja, han är lite klumpig vår hund). Det betyder att vi redan betalat en självrisk som gäller 125 dagar och att vi betalar endast 20% av veterinärskostnaden. Öh, tror jag att det betyder i alla fall?

När veckan är slut har jag varit hemma och vårdat barn i 3 veckor. Det betyder 80% av 75% i lön. Över 3 års mammaledighet var alltså inte alls slut när jag trodde den var det.

Igårkväll var jag lite produktiv. Först gjorde jag en kycklingpaj som jag hittade på nätet. Sen dammsög jag racerskodan, tvättade överdragen på bilbarnstolarna och fixade mina naglar i X antal timmar. Det är så fruktansvärt tråkigt att göra på sig själv. Med höger hand går det såklart ok men vänster... blääää.
Nu har jag, istället för mörkbrun fransk kant med lite glitter, illoranga helfärgade naglar. Jag tycker egentligen att helfärgade naglar med starka färger ska vara ganska korta men jag var lite busig och lät längden vara kvar.




Gråter

Hannah har öroninflammation så vi blir hemma resten av veckan.

Här är Lotus på ängen innan, jag tänkte att han skulle få springa och leka av sig. Det har ju inte blivit så långa promenader på senaste tiden.


Efter leken och efter han har hoppat ner för ett stup

Tassen som hänger fram är på något vis fett skadad i alla fall.

Om Tvättmaskin, diskmaskin, bil, kyl, frys, ugn, fläkt eller ja hela jävla huset kanske har funderat på att rasa ihop så varför inte nu?


Tisdag

Morgonmys i sängen


Frukostmys


Orkar inte.. suck! Såhär kan man väl se ut?


Soppan



Låt dig nu inte avskräckas av den stor mängden vitlök.

12 små vitlöksklyftor (eller 6 stora som jag delar till 12)
2 msk olja
500g broccoli
6-7 potatisar
3 grönsaksbuljongtärningar
14 dl vatten
1 burk creme fraiche
1 msk färskpressad citron

1. Skala vitlöksklyftorna (halvera) och fräs dem hela i olivoljan i en stor gryta.
2. Skär bort den grova stammen på broccolin. Dela resten i mindre bitar. Skala och skär potatisen i mindre bitar.
3. Tillsätt broccoli, potatis, buljongtärningar och vatten i grytan. Låt koka under lock tills grönsakerna blir mjuka, ca 20 min.
4. Kör soppan slät i en mixer. Rör ner creme fraichen. Värm på om den blivit för kall. Tillsätt citronsaft.

Vår milj brukar alltid ha ägghalvor i soppan. Man kan också ha:
Stekta baconbitar
Gravad eller rökt lax i bitar
Musslor
Ishavsrom
Creme fraiche
Riven, färsk parmesan
Brieost
Tomatbitar
Krutonger

Om det är någon som provar på receptet skulle det var jätteroligt att få höra vad ni tycker. Hos oss: Succé varenda gång ;)


Skogen

Har gått här hemma och dragit hela dagen fram till 16.00. Jag upplever att när jag är instängd inomhus så känner jag mig mer sjuk än vad jag egentligen är. Klockan strax innan Nova och pappan kom hem från dagis och jobbet ringde telefonen. Det var Louise som undrade om Nova ville följa med ut i skogen. Jag bestämde mig för att trotsa förkylningen och följde med jag med. Nova blev så klart överlycklig över att vi skulle åka och leka med Axia.
De hade fixat fika i form av pannkakor med sylt, mysigt och gott. Tjejerna plockade stenar, bär, pinnar, lekte kurragömma och busade. Vi vuxna hittade lite kantareller. 
Precis när vi kom innanför dörren väl hemma började det spöregna. Det var nog meningen att vi skulle vara i skogen en stund idag.
Tack Louise för att du tänkte på oss :)









En liten bild på Lillan i lekrummet också


Måndag 14.00

Hannah sover i vagnen efter kissesvängen med hunden och jag har precis ätit broccolisoppan (succé). Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och ska betala räkningar. Har även ringt vårdcentralen för nu får det fan vara NOG!


Helgen

Disken är diskad. Tvätten är tvättad... eller ja, hälften av berget i alla fall. Huset är städat... eller ja förutom allt hundhår man redan har börjat skymta på golvet. Matlådorna är färdiga. Hunden är rastad för kvällen. Barnen sover sött i sina sängar. Mamman och pappan borde vara redo för en ny arbetsvecka... MEN, så är det inte riktigt. Pappan har feber och mamman har ont i halsen, hosta och svettas efter minsta ansträngning. Och Lilla Hannah är som sagt inte alls pigg.

Tvätten (som är kvar då alltså)



Tjejerna tycker det är kallt på golven i vårat hus (eller så provar de bara sina nya vinterstövlar de fick av farmor och farfar)



Broccolisoppan som gör succé varje gång



Broccolisoppan som gör succé hos Nova



Broccolisoppan som gör succé hos Hannah



Sliten Hannah på höstpromenad
   



Blir alltid lite tom efter att jag läst en...

Blir alltid lite tom efter att jag läst en riktigt bra bok. Vinteräpplen fångade verkligen mig. Hm.. Vad ska man läsa nu då?


REEENT!

Fatta vad rent det är hos oss! Herre min skapare vad jag har dammsugit denna helgen. Jag kommer ha Fett med träningsvärk i hela kroppen imorgon, speciellt med tanke på hur otränad jag har blivit på dessa nedrans sjukveckor. Gick ca 3 km med Lotus igår kväll. Har nog aldrig promenerat så långsamt.
När jag skulle klä Hannah på morgonen såg jag utslag på hela hennes kropp. Det betyder alltså att hon har varit riktigt förkylningssjuk som oss andra, fått tre kindtänder OCH "tredagars febern" på typ en och en halv vecka. Sick!  Det är jobbigt att se henne. Hon är inte sig själv. I vanliga fall är hon Superglad när hon är glad, Superarg när hon är arg och Superledsen när hon är ledsen osv. Hon är ju våran lilla dramaqueen. (Undrar vem hon har det ifrån?) I vanliga fall är hon även väldigt matglad, (undrar vem hon har fått det ifrån?)
Det är bara att inse att det inte blir något jobb för mig imorgon heller eller dagis för Hannah. Visst jag är fortfarande förkyld och har världens hosta och ont i halsen men jag hade kunnat jobba. Hannah dock, hon kan INTE gå till dagis.
Nu ska familjen mysa en stund i soffan. I den Superrena soffan. Rent är bra.


Lördag

Imorse klockan 05.03 vaknade jag av att en stark lampa tändes i mitt sovrum. (Mitt InteStöraFamiljenMedHostanSovrum). In kommer en liten Prinsessa med Långt nattlinne:
-Mamma!! Jag vill kolla Knecknat med mitt ljus! Mitt Ljus är Novas favoritpryl just nu. Det är ett svart litet blockljus som luktar lakrits. Samma ljus som hon somnade gråtande över att hon inte fick sova med igår. Lilla Toka.
En halvdöd jag tog med mig duntäcke och kudde, satte igång Grodan boll på Xbox:et, såg till att Nova också hade täcke och somnade igen innan jag ens lagt ner huvudet på kudden.

Mattias&Nova har varit och storhandlat med farmor och farfar idag. Vi kommer inte gå hungriga denna vecka, kan jag lova. Nova har varit harmonisk, go och glad hela dagen så hon var nog jätteglad över att träffa farmor och farfar istället för att sitta inne i sjuknästet.
Miljen har till och med varit ute och tittat på radiostyrda helikoptern som vi fick av farfar Jonny och lekt en sväng på baksidan. Vågar man hoppas på en ljusning nu?

Hannah har precis haft två stora feta hörntänder som trängt igenom och jag tror fan det är en till på G. Är det normalt att få typ 3!!! Hörntänder på en vecka? Hade det bara varit Hannah som haft feber och varit sjuk så skulle vi inte tvivla en sekund på vad det beror på.

Namnen som passa bäst på Mina underbara tjejer idag:
PilleNova & AggroNanna



Nu är klockan halv åtta på Lördagskvällen. Mattias har rullat iväg med skodan (vår familjeskåpbilsskoda=) ) och handlar lite lördagsmysgotte. (Fast det är bäst att inte snacka skit om skodan så Mattias hör.) När han kommer tillbaka blir det nog en liten kvällsrunda med Lotus och efter det en fika i soffan med kaffe och kladdkaka. Trevlig Lördagskväll på er.


Tårtinpackning!

Inspirerade av Regular Ordinary Swedish Mealtime!  (SE DET)!  Så blev kvällsmatsfixandet ett TårtKrig.
 
 

Det absolut finaste som finns...

 

         

Mina Hang-ups ( just nu;) )

  • Boken Vinteräpplen  av Josefine Sundström
  • Deppigheten över att vi aldrig blir friska
  • Ångesten över att all träning bara går förlorat av att jag bor i en soffa. I somras kunde jag springa Milen, ute med Lotus nu orkade jag knappt gå över en äng.
  • Bubbelvatten
  • Kaffe
  • GLASS

Det är superhöstmysigt i skogen. Syn bara ...

img_0759 (MMS)

Det är superhöstmysigt i skogen. Syn bara att jag hostar sönder. Lotus myser :


Sicker than ever?

Dryck är det enda alternativet just nu. Hannah hälle ut sin frukost Fruktsmoothie i soffan . När jag skulle ta sängkläderna till tvättstugan så välte jag ut hela min tekopp. SUCK! Har lagt handdukar över hela golvet som jag snart måste ta hand om.

Förkylningen min har liksom gått över i ett annat skede, känns det som. Det "lossnar" nu. Exakt hur jag menar med att allt "lossnar" behöver ingen närmare beskrivning, tro mig.

Hannah hade nästan 40 graders feber inatt. Jag förstår mig inte riktigt på hennes sjuka.

Längtar tills Mattias kommer hem från jobbet för helg så jag får lite avlastning. Kommer kännas skönt att kunna ta hand om mig själv, en dusch skulle inte sitta fel. Sen måste Älskling hjälpa mig med Ögondropparna på tjejerna, för det reder jag inte ut ensam.

Såg en vacker växt i trädgården så jag sprang ut med saxen och klippte mig en stjälk till köksbordet. Ibland behöver man det. Vad det är för växt har jag ingen aning om. Någon som vet? Motte?


Helt...Jävla...Färdig...

...I Soffan. Har varit en tung dag idag. La precis Storsessan till bädds. Hon somnade av utmattning (efter ett anfall över sina onda ögon) runt 16.00. Det händer ytterst sällan att hon sover på dagen. Så de fick bli en lite senare läggning och myskväll med mamman.
Pappan är iväg hos sina föräldrar och kollar på Hockey. De har tydligen lagat matlådor till oss för att underlätta för sjuka familjen. Gulligt!!
Kladdöga1 & Kladdöga2 



En tråkig sak...

...Är att jag börja inse att vi återigen kommer missa ett firande av våra kära NorrköpingsThorellisar. Vi har typ missat allt.. Möhippa, Bröllop, ettårskalas och flera andra inplanerade träffar. Känns sååå tråkigt, hela familjen hade verkligen sett fram emot att åka dit och fira blivande 2-åringen Selma. Buhuu!
Ska ringa till Jeanette sen och berätta detta tråkiga och hoppas på att kunna planera in ett annat besök.

Selma och Minigrisen från Kålmården i somras (okända i bakgrunden)

=(

Sov med stekhet Hannah i källaren. Stackars liten.
Nu har vi tagit nässpray, ögondroppar, alvedon, Ipren och ätit en mysig frukost. Eller ätit och ätit, enbart Saft för Sessorna. Te, macka, yoghurt och flingor för mig. Tycker mig kunna se på Hannah att lite av hennes goa hull har försvunnit. =(
Det ska det bli ändring på sen....
  
Gullungarna ser förvånansvärt pigga ut på bilderna.


Film

Alltså, den där ögonsalvan som jag och flickorna fick utskrivna av läkaren idag. Den är inte rolig. Svider som sjutton när man lägger i droppen i ögat + att det blir suddigt. Känns så jobbigt att med typ våld tvinga det i barnens ögon. Det är ju för deras bästa, det är så man får tänka.
Vi köpte ett paket med söta små glasspinnar, så de får något de tycker om när de har varit duktiga med salvan.
Hannah var feberhet nu när hon la sig. Ska det inte ta slut snart sjukan?

När båda barnen var nattade hade vi duktiga timmen och fixade med disk, tvätt och lite undanplockning. Sen tog jag en dusch och därefter mys framför tv:n med  massa ljus (älskar ljus). Tittar på en gullig film på 8:an. America´s Sweethearts. Inte Mattias typ av film dock. Han försvann till sängen med sin bok.

Kanske ska skriva att jag Försöker titta på den gulliga filmen på 8:an. Det är sjukt suddigt i mina ögon. Jobbigt!

Hoppas alla mina älsklingar mår bättre imorgon. Mamman älskar er så. Puss


Novas 1:a dag på Pandan

  
Hittade en Axia på avdelningen jämte. Jippie!

Hannahs inskolning

Vinbärsbuskarna på dagis blev genast ett favorithäng.   
Rose-Marie är en favoritdagisfröken

Gojs till ansiktet...

Är ju så nyfiken på att testa min nya (och enda, dårå) Primer med smink och hela fadderuttan. Tyvärr så är det inte riktigt läge att sminka sig när man är tokförkyld, instängd och dessutom har ögoninflammation. Skulle kanske se lite konstigt ut att komma till vårdcentralen om en timme med värsta discoMakeUp ;)
Men jag smörjer ansiktet med lite roliga krämer- och serumtester som jag fått med  i mina paket från Lookfantastic. Jag är så len och fin så. Eller inte fin... men len.


Tar aldrig slut...


Såhär ser det ut i Foffan idag...
Här sitter tre tjejer och kollar på Barnkanalen, dricker mjölk (och kaffe), äter macka och degistive.
Vaknade med en riktigt otäck huvudvärk, ont i halsen med värk utåt öronen och massa klet i ögonen förstås.
Nu känns det lite bättre tack vare alvedon.
Nova är riktigt risig i ögonen, slö och känns faktiskt lite varm? Hon har vett att sitta still och kolla på tecknat.
Det har ju inte Hannah. Hon verkar aldrig ha vett att sitta still faktiskt. Mammas och Pappas lilla stridsvagn.
Det är dock roligt att se att Hannah inte verkar lika uttråkad nu när Nova också är hemma, de leker fint tillsammans. Just nu!-Kanske är bäst att tillägga.
Halv tre ska vi till vårdcentralen. Då får vi hoppas på sån där ögonpenicilin i alla fall så vi kan bli av med ögoninflammationen. Annars kommer det nog bara gå runt runt runt här hemma. Det är inte lätt att förklara för små tjejer att inte gnugga.

Här kommer en bild på världens bästa päronstjärt jämte mig i soffan:


Dagens roliga post

Och nu till det som låg i brevlådan idag som jag väntat på att få hem från England. WIIIEE!
Lookfantastic.com är min senaste favorit- webbshop och nu har jag väntat på ett litet paket därifrån. Nämligen en Primer som ska kletas på innan foundation. Har inte testat det innan. 
PRIME TIME foundation primer från bareMinerals. Den landade i min brevlåda efter lite mer än en vecka för 160 spänn.
Om jag inte har sett fel så är det billigaste för samma primer här i Sverige 350 kronor. Och då kommer den inte i hem i brevlådan.

Nova sjuk...

Tro det eller ej. Men hem från dagis kommer Pappan med en Novatjej med kli i ögonen... Det är knappt man tror det är sant. När man är i de här småbarnsåren så får man nog räkna med att sjukan varar inte i några dagar som förr.. Nu är det några veckor det handlar om. Är riktigt riktigt less på det här nu.


Nu sover i alla fall båda tjejerna och jag har städat, kört lite med lukta gottet och tänt massa mysljus.Tias och Lotus har promenerat "Tricias 20 minutare"  och är nu och småhandlar lite.
Bland annat glass till mig. När man är sjuk så får man...


"Tricias 20 minutare" = En ca 8 km lång runda = internt skämt


SMS-inlägg

img_0857 (MMS)


Fem i tolv

Min älskling tyckte att det var lite sent att be honom köpa med sig mat hem till mig och Hannah fem i tolv.
Typiskt mig! Ingen framförhållning här inte! Vet jag ens vad det är? Stavas det ens så?

Iaf eftersom jag är alldeles för sjuk, slö och lat för att laga någon som helst lunch så fick det bli... TADAAA:

Stekt hokifile med äggsås från igår

Potatisen räckte inte till Mamman så den fick lillan. (Orka koka till potatis liksom)
Lillan som för övrigt äntligen har somnat i Foffan jämte mig här.  
Så jag ska också passa på att sova lite med tanke på att jag var uppe och hade storbråk med våran dusch halva natten.

/Foffan = Protiwisarnas namn på Soffa/


mmmm..?

img_3945 (MMS)

Stekt fisk och äggsås


Soffan...

Tänkte bara göra ett litet inlägg angående soffan där.
För er som har äran att vistas hemma hos oss Protiwisar så vill jag bara förklara det att direkt när kräk-insidenten inträffade så messade jag min Älskade make och frågade om inte han kunde ta med sig MonsterDammsugeMaskineriet som vi har i släkten hem.
Soffan är Analt städad av mig med Blötmaskineri och allt. =)


Hannah sjuk... Mamman sjuk...

Nej du Satana förkylning, nu får det faktiskt vara bra. Har haft en envis hosta i två veckor innan den slutligen bröt ut i fredags. Idag vaknar jag med totalt igenkletade ögon, så ont i halsen och ont i öronen.
Är dessutom inne på min andra vecka hemma från jobbet. Förra veckan jobbade jag på måndagen. Men när jag hämtar Nova på Dagis är hon helt rödgråten och dagisfröken säger att hon har saknat mamma så inser jag att hon är på väg att bli sjuk.
Åker hem med flickorna och sätter mig med en allt varmare Nova  i soffan och helt plötsligt så bara kaskadkräks hon över sig själv, mig och halva soffan.
Förbereder oss på en sjuhelvetes magsjukeresa med hinkar och lakan.
Det var den enda spyan som kom (Tack!) och en snabbförkylning på ett par dagar är allt StorSessan drabbas av. (Låt henne inte bli smittad igen snääälla)

Men i fredagen kommer och då är det LillSessans tur att vara riktigt sjuk. Hon har ju varit förkyld hur länge som helst men kapabel att gå på dagis.
Så då är det bara att stanna hemma och VABBA igen.
Snoret rinner, ögonen kletar och är illröda, feber, sover inte  på nätterna. Men ni ska inte tro att hon ligger still NinjaNannan. HÖHÖ!! NÄPP!!
Såhär låter det:
-Pust, stön , stånk, fixa, bära, rossel, snorklibb..klet
-PLA PLA PLA BLA BLA!
Trilla här och trilla där. Gnälla hit och gnälla dit.
En liten sång här, en liten sång där.
-PLa Pla.. Bappa osv osv osv
Hur orkar hon?




Min Milj


                                  Pappan och storsessan
Jag och minsta sessan.
                                 Mamman och Lillsessan
Den hårige i familjen.
                   Den hårige

Känns konstigt att komma igång med bloggandet. Liksom, var ska man börja?
Bara börja skriva om mig, om mitt liv? Ja, det är väl det som det går ut på?
Så då är det bara att börja! Here we go!


ME


Jag har börjat Blogga!

Äntligen!
Så länge som jag har velat ta detta steg.
Vad roligt!
Nu får framtiden utvisa om detta bara blir en typisk tvåveckorsgrej eller om det finns en Patriciaframtid här.
Så det här får bli mitt första korta blogginlägg.
Bloggoskulden är nu förlorad.
Hej så länge.
=)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0