Adventsmys för hela slanten

Någon som har försökt få till ett blogginlägg sittandes i soffan med två busungar som samtidigt klättrar på dig och datorn? Har fått skriva om två gånger redan. Ska bli intressant att se om det blir något inlägg.

Idag blir det fett med adventsmys. Just nu sitter vi (eller sitter och sitter, JAG sitter) framför Barnkanalen med massa ljus och väntar på att Pappan ska vakna. Det är hans tur att få sovmorgon idag, himla gottegris.
När han kommit upp (eller ner;) ) ska vi äta adventsfrukost här nere och tända första ljuset. Sen ska flickornas adventskalendrar hängas upp i deras rum. 
Efter detta bär det av till Lockebo och farmor&farfar. Där kommer adventmyset fortsätta med glöggmingel och middag. Så himla mysigt. Och lyxigt att bli bjuden på middag.

Det skulle även vara skönt att få till en dammsugning av hela huset idag så man slipper ha det hängande över sig när den hektiska veckan börjar.

Har alldeles för långa naglar nu, kan knappt skriva. Skulle vara nice att hinna ha dem nygjorde tills på fredag då det är Julfest med jobbet.

Det ska börjas i tid


Nu händer det mycket...

Och det är jätteroligt!
Är bland annat egenföretagare nu. PP NailCare är mitt företagsnamn. Inom kort kommer jag ha en egen hemsida. Hur nu det ska gå med tanke på att jag inte ens hinner uppdatera min privata blogg?
Tur att jag har en älskad make som gillar att pilla med hemsidor. My Love

Om en stund ska jag och min stora Nova åka till a6 och titta på lite nya kläder till henne och eventuellt en kofta till Hannah. Mamma-dotter kvalitetstid = mysigt.

Nova är väldigt intresserad av kläder och speciellt klänningar. Klänningarna i hennes garderob är väldigt somriga och jag tycker inte det passar så bra till årstiden. För att slippa kriget om klänningarna ska jag plocka undan alla somriga kläder och även flytta in alla kläder som är för små till Hannahs garderob. En uppdatering av Novas klädskåp är alltså väääldigt nödvändig.



Time for bed

Dagen har rusat förbi i ett rasande tempo och det är dags att kasta sig till korgs. Imorgon är det två jobb på raken och efter blir det fredagsmys med familjen.

Har inte somnat förrens efter 03.00 två nätter i rad vilket är ytterst konstigt då jag i vanliga fall  kan somna i praktiskt taget vilken position som helst. Det är inte bara det, sedan magsjukan i början av veckan känner jag inte igen min smak. Jag tycker till exempel att kaffe är äckligt, whats the deal with that liksom?? Är inte heller det minsta sugen på saker som jag i vanliga fall älskar. Fattat inte.
Här kommer min och tjejernas legofigur från leken innan.

Jag tycker det ser ut lite som en gubbe som räcker ut sin blåa tunga. Men det kanske bara är jag?

Var bara tvungen....



Så sjukt fin... Och busig...

Tisdagskväll efter Kräket..

HUA! Den absolut värsta sjukan som finns, magsjukan har nu gått igenom alla i familjen Protiwa mellan lördagsnatt till inatt.
Hannah är dock fortfarande inte redo för dagis så jag får ta en extra VAB-dag med henne imorgon. Då ska vi läsa böcker så det står härliga till för det älskar hon. Jag är så dålig på att sitta ner och läsa böcker med mina barn. Faktum är att jag är dålig på att sitta ner och leka med mina barn över huvud taget. MÅSTE bli bättre på det. Älskar dem så mycket att det gör ont, de är mina änglar.




Är så tagen efter den här sjukan, både psykiskt och fysiskt. Känner mig svag på båda punkter.
Imorgon ska jag ta tag i det igen.

Världens sötaste Nova

Ja vill ha Mul-ljus
= julmust


Magsjuka

Hela familjen magsjuka inatt... Galet! Är sjukt sliten.
Tricia


Stockholm

Ojojoj, vad jag är dålig på att uppdatera min bloggis. Tråkigt, för jag tycker ju det är så roligt. Tiden räcker inte till.
Nu är jag i alla fall i Haninge hos Lotta, Martin, Simon och Felicia i Haninge. Jag är på work shop på Bio Sculpture i två dagar och familjen Brenning Linden är supergoa som låter mig komma och bo hos dem.
I morgon är det dekorationskurs, så jag hoppas att jag ska få massa rolig inspiration.
God natt


Terrorsessa


Ninjananna


RSS 2.0