Adventsmys för hela slanten

Någon som har försökt få till ett blogginlägg sittandes i soffan med två busungar som samtidigt klättrar på dig och datorn? Har fått skriva om två gånger redan. Ska bli intressant att se om det blir något inlägg.

Idag blir det fett med adventsmys. Just nu sitter vi (eller sitter och sitter, JAG sitter) framför Barnkanalen med massa ljus och väntar på att Pappan ska vakna. Det är hans tur att få sovmorgon idag, himla gottegris.
När han kommit upp (eller ner;) ) ska vi äta adventsfrukost här nere och tända första ljuset. Sen ska flickornas adventskalendrar hängas upp i deras rum. 
Efter detta bär det av till Lockebo och farmor&farfar. Där kommer adventmyset fortsätta med glöggmingel och middag. Så himla mysigt. Och lyxigt att bli bjuden på middag.

Det skulle även vara skönt att få till en dammsugning av hela huset idag så man slipper ha det hängande över sig när den hektiska veckan börjar.

Har alldeles för långa naglar nu, kan knappt skriva. Skulle vara nice att hinna ha dem nygjorde tills på fredag då det är Julfest med jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0